И на това Рено ми е любимо - като от филм на Луи Дьо Финес:)
Ако ти трябват части - в македония още ги карат, може да земеш цяло за 200-300 евро и да го прекарваш на части, или пък само части ако ти трябват все още ги има доста:)
На мен пък ми е любима Застава 750, Фичо, както и казват на галено братята на запад:)
И само да влезнат в ЕС веднага си купувам една, щото сега таксите и са 5 пъти по-скъпи от колата:)
Страницата на Митака , или всичко друго без часовници
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Re: Страницата на Митака , или всичко друго без часовници
Такава ли Застава?

Тя е на мой приятел (моят персонален автомонтьор)

Много пъти съм се возил и колата дава страхотно чувство на екзотика и адреналин.
Двигателят е оригинал някой от тръбите/маркучите са заменени с хромирани. Жалко, че нямам снимка под капака да видите каква красота е.
Та до преди 10 години се използваше за ежедневна кола, но след като банда пияни младежи в студ. град скачаха върху покрива, беше прибрана, оправена (собственика е и опитен тенекеджия-бояджия) и сега седи и трупа годините обгърната с много любов.
ето едно от клипчетата които сме снимали на тази кола:
http://dox.bg/files/dw?a=5a7ddb8ef8" onclick="window.open(this.href);return false;

Много пъти съм се возил и колата дава страхотно чувство на екзотика и адреналин.
Двигателят е оригинал някой от тръбите/маркучите са заменени с хромирани. Жалко, че нямам снимка под капака да видите каква красота е.
Та до преди 10 години се използваше за ежедневна кола, но след като банда пияни младежи в студ. град скачаха върху покрива, беше прибрана, оправена (собственика е и опитен тенекеджия-бояджия) и сега седи и трупа годините обгърната с много любов.
http://dox.bg/files/dw?a=5a7ddb8ef8" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да пусна клипчето без регистрация. Иначе за РЕНОТО 4 - в Сърбия ги карат масово по селата, Стават за лозе, бостан, и по балкана да берат боровинки и гъби. Като съм минавал преди години през Сърбия , селските райони - това са колите - Застава и Рено 4 - Та на мен не ми е в тежест - затворено е в гараж от повече от 10 години. Ще изкара още 10 така и някой ден за хоби и от немай-къде може да си чеша крастата.
Точно такава, да не би да я продаваatanweb написа:Такава ли Застава?

А иначе имаш ли представа колко излиза прехвърлянето от Македония в България, всички такси, че не ми се чака да влезат в ЕС

- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Сигурен съм, че не я продава.
За таксите ще разпитам. Пълно е с такива в близкото градче до Кюстендилската граница.
За таксите ще разпитам. Пълно е с такива в близкото градче до Кюстендилската граница.
Крива Паланка:)
По 150-200 евро са и ако таксите не са високи ще си сменя хобито май:)
По 150-200 евро са и ако таксите не са високи ще си сменя хобито май:)