Този месец съм си дал май годишна отпуска,вече 9 дена мързелувам и злоупотребявам с нискоалкохолни питиета като Пиринско ,Астика ,Болярка и каквот снесе хладилника. Опитвам се да поочистя тезгяха,ма не става,само местя нещата от едно място на друго,опитах се да направя и един ЧЧЗ настолен Маяк,ма анкера излезе със счупена ос и общо взето взех да правя инвертаризация на купени лотове,дето някои от нещата още не съм им виждал очите ,та попаднах на поредният "грешник" каквито обаче много обичам. И друг път съм го казвал,часовникът прилича донякъде на прасето,нищо не се хвърля от него,на прасето всичко се изяжда,а дори и кокалите ги правят на туткал или брашно и при часовника е така. Та един грозник ми привлече вниманието,дори марката му не мога да разчета,че стрелките са точно отгоре и и няма ремонтоар да ги мръдна,но едва ли е и от значение,циферблата отива в торбата с унищожени цифери,като го чакат други планове.Стрелки - все файда. Касата обаче не се вързваше с цифера и направо ме лъхна на 1МЧЗ Сталински тип

Мдааа. .. ще пишем за хората и мишките ,а и за прасетата и часовниците,то иначе за какъв грездей сме тука.