Точно така,правилно. Да дадеш 100 кинта за някакъв си автоматик си е направо лудост. Че и да го сверяваш на всеки 2-3 месеца направо си е робия и стрес.

Аз пък не се заглеждам много в минутите,еле пък в секундите,тъй по-леко се живее,а ако ме напъне много дан не ми извяхнат карамфилите ,ако закъснявам за среща,си поглеждам Нокиата,тя полуавтоматична,ма точна,нищо ,че не става за носене на китката.

Бе най-хубаво си е една дигиталка с точка G - шок и пей сърце.
А този бащин Пилот дето е бил с пъти по-точен от всички други, сигур е някой голям редкаж,помня ,че имах такава марка преди няколко деситилетия,ма беше японска химикалка и верно ,че хубаво пишеше.
Апропо. Наистина машината на Брайтлинг Хрономат 44 - В 01 е първият изцяло собствен механизъм на марката,преди това стотина години е използвал чужди механики,най вече ЕТА, също и Лемания и Валжу в хронографите, а в кварцовите,забележете и Мийота

В 01 е много сериозна машина,с доста загадъчна история и при тестовете е бил докаран до заводски доступ от 0,15 сек/24ч. Има мнение,че работи обикновено с около +/- 1сек. на денонощие. Няма и как да е иначе, с цена около 1:100 vs Восток,би трябвало да има доста прецизност при напускането на ОТК отдела. Не знам вече какво е при последният му наследник В 05 ма не виждам за къде повече, само дето камънака е повече - 56 и некви допълнителни пружинки