За съжаление и тази информация не помага много и аз оставам на убеждението,че такава с такова лого едва ли има марка часовник,може да е поръчков,а може да е щамповано допълнително,такава абревеатура от която нищо не може да се разбере,едва ли е лого на марка часовник,може би някакви инициали.Това е мое мнение все пак. Иначе Нивафлекс,Ниварокс, Джемафлекс са все търговски наименования на вид сплав,използвана в часовникарството,но и в някои други производства(мед. инструменти) Основата им е една,но се различават по съставките и от там и в различното приложение, например Нивафлекс е Кобалтово - никелово-хромова сплав с още няколко метала в с малки количества,неръждаема,твърда,износоустойчива,немагнитна и т.н. от нея се правят най-вече главните пружини и някои от тънките лостчета в часовника. От Ниварокс пък със старото име елинвар - балансите,защото има много нисък коефицент на термично разширение. В случая надписа е чисто рекламен. Механизмът е немски ,първите две букви значат Дойчес Урен и един от най - добрите,до 70г.когато пада жертва на кварцовата епоха е най-големият производител на немски механизми. Всъщност по това време вече е собственост на швейцарската ETA SA . Времето когато е произведен ,може да се стесни условно до 1955 - 1959г. През първата година ,този калибър е влязъл в производство ,а през 59г. стават собственост на TIMEX Corp. и почват да се занимават с електромеханични неща. Часовникът най-вероятно е немски с швейцарски части с каквито и започва Дурове да работи още през 30-те г. Ако ви интересува дали има някаква по-голяма стойност,според мен - няма,а иначе и на ме би ми било интересно да разбера какво значат тези завързани букви,различавам само К и Y,н може да се види и А, въобще ,абракадабра

Ако някой от другите колеги разпознава нещо,да каже,аз съм до тук.